San Diego Sea World

 san_diego_sea_world.jpg

San Diego egyik legnagyobb és legvonzóbb látványossága a Sea World. A Sea World az egyik legnépszerűbb vidámpark, és történetesen a turisták egyik fő oka. Aki San Diegóba látogat, annak szándékában áll meglátogatni a Sea Worldöt - vagy legalábbis meg kellene látogatnia.

Mivel a Sea World Shamu, a gyilkos bálnáról híres, képes órákig szórakoztatni a gyerekeket és a felnőtteket. Sokféle állatbemutatót is tartanak itt, más vidámparki izgalmakkal együtt. Bár Shamu egy kihagyhatatlan látnivaló, vannak itt más állatok is, amelyeket látnod kell.

A Sea World egy izgalmas delfin interakciós programot is kínál, ahol be lehet szállni a vízbe és játszani a delfinekkel. Ez egy nagyszerű tanulási élmény, különösen azoknak, akik szeretik a delfineket. A delfinek szerves részét képezik a Sea Worldnek, hiszen itt szó szerint több százan vannak.

Ha egyszer ellátogatsz a Sea Worldbe, olyan életet láthatsz a felszín alatt, amit eddig talán nem is gondoltál volna. Megetetheted a delfineket és más emlősöket, sőt, még a cápák fogait is megszámolhatod! Ha figyelembe veszed, hogy mit kínál a Sea World, egyszerűen nem tudod összehasonlítani egyetlen más vidámparkkal sem.

Ami a szórakoztatás oldalát illeti, a Sea World egy kísértetjárta világítótornyot, valamint számos más hullámvasutat és showműsort kínál, amelyeket megnézhetsz. Itt akár egész napos bérletet is kaphatsz, ami remek lehetőség mindenkinek, aki szeretné élvezni mindazt, amit a Sea World kínál.

A Sea World újdonsága a Believe. Ez egy új show, amely úgy mutatja be Shamu-t, mint még soha. Ez a csodák és varázslatok utazása, amit látnod kell, hogy elhidd és értékeld.

Nem számít, hogy az év melyik évszakában járunk, örülni fogunk, hogy a Sea World egész évben nyitva tart. A nagyobb ünnepnapokon azonban zárva tart, ami nem igazán rossz dolog. Amíg nem ünnepnapon látogatsz el, addig nagyjából számíthatsz arra, hogy a Sea World nyitva lesz.

Egy nyaralás alkalmával a San Diego-i Sea Worldben mindenki számára van valami, ami tetszeni fog. A gyerekeknek rengeteg tennivalójuk lesz itt, miközben te is megtapasztalhatsz olyan dolgokat, amelyek téged is érdekelnek. A Sea World szomszédos területei is rengeteg lehetőséget kínálnak, az étkezéstől kezdve a sokféle látnivalóig.

Ha eljön az ideje, hogy nyaralni indulj, ne hagyd ki a Sea Worldöt. Nagyszerű helyen van, rengeteg tevékenységgel és látnivalóval. A Sea World olyan módon mutathatja meg a tenger élőlényeit, mint még soha - ami elég ok arra, hogy elmenj.