Cabrillo Nemzeti Emlékmű

cabrillo_nemzeti_emlekmu.jpg

 

A kaliforniai San Diegóban található Cabrillo nemzeti emlékmű egy történelmi világítótorony, amely rengeteg programot kínál. Itt is nagyszerű kilátás nyílik, árapály-medencékkel, növény- és állatvilággal, bálnákat figyelhetünk meg, és még hadtörténelmet is találunk. Az emlékmű kijelölt ösvényeken való túrázást, aszfaltozott utakon való kerékpározást és a park határain belüli úszást kínál. A horgászat itt is engedélyezett, horoggal és horogsorral - bár csak egy halat lehet fogni. Az ösvényeken járva és a felfedezés során ügyeljünk arra, hogy vigyázzunk a sziklás területekre, mivel ezek nagyon instabilak lehetnek.

Sok látogató azért érkezik a nemzeti emlékműhöz, hogy élvezze a San Diego-öbölre és a Csendes-óceánra nyíló lélegzetelállító kilátást. Éppen emiatt a park lett az egyik legjobb kikötői kilátás Kaliforniában - vagy akár a világon! A dagályos medencék is nagyszerű látványt nyújtanak itt, bár mindig óvatosnak kell lenni. Bár nagyszerű őket megcsodálni, a felszínük nagyon csúszós lehet.

Bármikor, amikor San Diego környékén jársz, egy kirándulás a Cabrillo nemzeti emlékműhöz több mint megér egy kis időt. Sétálhatunk az ösvényeken, szórakozhatunk, vagy egyszerűen csak élvezhetjük San Diego lélegzetelállító kilátását, amelyet csak a Cabrillo nemzeti emlékmű nyújthat.